De topstylisten, kappers en kapsters van Koolman&Co

Koolman&Co biedt u ervaren kappers en kapsters. Wij noemen ze het liefst topstylisten of haarstylisten. Onze stylisten zorgen ervoor dat u met een moderne coupe en een goed gevoel ons pand verlaat. Mocht u meer willen weten over één van onze stylisten of wilt u direct een afspraak maken, neem dan gerust contact op!

 

Stylist Lisa Jaburg

Lisa Jaburg is vanaf 01/12/2020 styliste bij haarstudio Koolman&Co in Twello. Ze is een jonge haarstyliste met een grote passie voor haar vak. Lisa heeft haar kappersopleiding in Deventer genoten en is klasgenote geweest van Lola Koolman. Lisa en Lola hebben veel samen opgetrokken tijdens de opleiding. Helaas is het niet altijd zo dat jonge mensen enorm gemotiveerd met hun opleiding bezig zijn. Dit geld echter zeker niet voor Lisa. Het is daarom dat wij Lisa graag toevoegen aan team Koolman&Co. Lisa is na het behalen van haar kappersdiploma vijf jaar werkzaam geweest in een zeer moderne kapsalon in Bathmen.

Saloneigenaar Frank Koolman over Lisa

“Lisa houdt er van om u met een goede coupe en een goed gevoel huiswaarts te sturen. Daar houdt natuurlijk elke stylist van zal u denken maar Lisa zet vaak net een stapje extra voor u. Als zij uw haar föhnt zal het net een dagje langer in model blijven.”

Wat zegt Lisa zelf?

1. Mijn specialiteit is stevig Föhnen, nonchalant krullen, en babylights kleuren. (Dit zijn zeer fijngemaasde highlights voor een ultra natuurlijk effect.)
2. Mijn favoriete gereedschap in de salon is mijn Föhn. Zonder dit gereedschap kom ik niet tot mijn gewenste eindresultaat.
3. Mijn gouden haartip? "Gaat u voor een frisse nonchalante opsteek look? Gebruik een texture spray of een volume poeder voor een extra stevige basis." " That's the key!"

Werktijden Lisa Jaburg

Lisa adviseert u graag over uw nieuwe kapsel op de volgende dagen:


- Maandag 09uur – 18uur

- Dinsdag  09uur - 18uur

- Woensdag 09uur - 18uur

- Vrijdag   15uur – 21uur

-Zaterdag 09uur - 15uur

Bent u benieuwd naar de technieken van styliste Lisa? Vraag haar gerust om advies. Neem contact op met Koolman&Co voor een afspraak.

Stylist Lola Koolman

Lola Koolman is een talentvolle styliste bij haarstudio Koolman&Co in Twello. Bij Partners Hairstyling heeft ze twee jaar ervaring opgedaan als styliste en bij Waxx Kappers heeft ze het kappersvak geleerd als student. Lola is de dochter van Frank Koolman. Ze is daarmee de 8e generatie die de familie Koolman heeft voortgebracht in het kappersvak.

Saloneigenaar Frank Koolman over Lola

“Lola is mijn lieve dochter. Ze wist al dat ze kapster wilde worden vanaf haar 4e levensjaar. Toen ze 14 was mocht ze (eindelijk) bij haar opa Bert Koolman in de salon werken. Talent, passie en creativiteit hebben haar gemaakt tot de styliste die ze nu is.”

Wat zegt Lola zelf?

1. Mijn specialiteiten zijn het zetten van highlights en balayages.
2. Mijn favoriete gereedschap in de salon is de föhn!
3. Mijn gouden haartip? Als klanten hun haar niet in model kunnen krijgen, zeg ik altijd: 'U moet eerst een Einstein kapsel maken, want daarna kunt u uw haar mooi in model leggen.’

Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? En bent u benieuwd naar de creativiteit van onze talentvolle styliste Lola? Neem contact op met Koolman&Co voor een afspraak.

Werktijden Lola Koolman

Lola adviseert u graag over uw nieuwe coupe op de volgende dagen:
- Donderdag  09uur – 18uur
- Vrijdag        09uur – 20uur
- Zaterdag     08uur – 15uur

Stylist Miranda Kleiboer

Miranda Kleiboer is een talentvolle styliste bij haarstudio Koolman&Co in Twello. Ze is een ervaren kapster, met passie voor het vak!

Al vanaf 2005 is Miranda bij Koolman(&Co) werkzaam. Reken dus maar uit!

Saloneigenaar Frank Koolman over Miranda

“Miranda is een gezellige en vrolijke haarstyliste. Met een schat aan ervaring. Als je goed gekapt wilt worden, een praatje wilt maken en gezelligheid zoekt, dan zit je bij Miranda in de goede kappersstoel. je kunt met een gerust hart genieten van de behandeling die je van haar krijgt.”

Wat zegt Miranda zelf?

1. Mijn specialiteit is haren kleuren! Het leukste is als een klant mooi gekapt en gekleurd onze salon verlaat.
2. Mijn favoriete gereedschap in de salon is de kwast.
3. Mijn gouden haartip? Houd je haar tijdens het föhnen, stylen of krullen gezond, door een beschermend product te gebruiken.

Werktijden Miranda Kleiboer

Miranda adviseert u graag over uw nieuwe coupe op de volgende dagen:
- Dinsdag      09uur – 21uur
- Donderdag 09uur – 14.15uur
- Vrijdag        09uur – 21uur 

Bent u benieuwd naar het vrolijke karakter van styliste Miranda? Neem contact op met Koolman&Co voor een afspraak.

Gastvrouw/receptioniste Simone Koolman

Simone Koolman is een ervaren receptioniste bij haarstudio Koolman&Co in Twello. U kunt bij Simone terecht voor het maken van een afspraak. Simone beheert de agenda’s van onze stylisten. Als u vragen heeft over een product dat u gebruikt of advies wilt over een eventueel nieuw product, dan mag en kunt u haar altijd aanspreken.

Saloneigenaar Frank Koolman over Simone

“Simone is iemand die u graag in de watten wil leggen. Dat kan ze erg goed! Dat weet ik uit ervaring, aangezien we al jaren gelukkig getrouwd zijn. Vanaf heden gaat ze op haar eigen vrolijke wijze onze receptie runnen en daar ben ik enorm trots op.”

Wat zegt Simone zelf?

1. Mijn specialiteiten zijn sociaal zijn, adrem reageren, zorgzaam zijn, spontaan zijn en oplossingsgericht werken.
2. Mijn favoriete gereedschap in de salon is de telefoon.
3. Mijn gouden haartip? Als je goede haarproducten gebruikt, is dit de basis voor een goed eindresultaat!

Werktijden Simone Koolman

- Maandag   09uur – 18uur

-Dinsdag 18uur - 21uur

- Vrijdag     13uur – 21uur

-Zaterdag 10uur -  15uur

Wilt u Simone wel eens aan te telefoon meemaken? Neem contact op met Koolman&Co.

Saloneigenaar Bert Koolman

Bert Koolman is eigenaar van de salon van Koolman&Co in Twello. Bert is een ervaren kapper, stylist en vakman in hart en nieren.

Saloneigenaar Frank Koolman over Bert

“Bert is mijn vader, mijn allergrootste voorbeeld, inspiratiebron en de allerbeste kapper die ik ken. Ik hoop dat hij nog heel veel jaren in ons bedrijf wil werken, kapsels kan creëren en tevreden klanten kan maken.”

Wat zegt Bert zelf?

1. Mijn specialiteit is het maken van kapsels die vrijwel onderhoudsvrij zijn.
2. Ik ben enorm trots op het feit dat wij al meer dan 200 jaar bevlogen kappers zijn en dat ons vak zoveel verbeteringen heeft doorgemaakt ten opzichte van vroeger.
3. Mijn gouden haartip? Als u een nonchalant eindresultaat wilt bereiken, stop dan op tijd met stylen.

Werktijden Bert Koolman

- Woensdag 09uur – 12:30uur
- Vrijdag       09uur – 13uur
- Zaterdag   09uur – 12:30uur

Bent u benieuwd naar de ervaring van Bert? Neem contact op met Koolman&Co voor een afspraak.

Saloneigenaar en manager Frank Koolman

Frank Koolman is mede-eigenaar van de salon van Koolman&Co in Twello. Frank is een ervaren kapper, stylist en bevlogen vakidioot. Frank is de zoon van Bert Koolman.

Saloneigenaar Bert Koolman over Frank

“Frank is naast mijn fantastische zoon, een bevlogen vakman die het kappersvak ademt. Hij is drievoudig winnaar van de Colorzoom Chalange. Ik ben er enorm trots op dat ik Koolman&Co met mijn zoon kan laten groeien.”

Wat zegt Frank zelf?

1. Mijn specialiteiten zijn mijn creativiteit, het luisteren naar de klant en het creëren van nieuwe coupes en kapsels
2. Mijn belangrijkste gereedschap is mijn hoofd; daar zitten de ideeën!
3. Mijn gouden haartip? Blaas je haar nadat je het geföhnd hebt, met koude lucht na. Dit zorgt – in combinatie met een goed product – voor een goede fixatie van de coupe.

Werktijden Frank Koolman

- Maandag   12:30uur – 18uur

- Dinsdag      13uur – 21uur 

- Donderdag 09uur – 13uur

- Vrijdag        13uur – 21uur

Bent u benieuwd naar de passie van Frank? Neem contact op met Koolman&Co voor een afspraak.

Ben jij onze nieuwe kapper?

Wij vinden het tijd om ons team te vergroten. Meld jezelf aan via onze mailbox.

Koolmanenco@gmail.com

 

 

 

Stylist/Kleurspecialist Tamara Groters

Tamara Groters is een bijzonder gemotiveerde haarstyliste.
Tamara is vanaf 18 Juli 2017 werkzaam bij KOOLMAN&CO.

Eigenaar Frank Koolman over Tamara.

Tamara heeft een grote toekomst in het kappersvak ten doel gesteld.
Tamara wil in de toekomst niet alleen in de salon werkzaam zijn maar tevens is zij vastbesloten trainingen en shows te gaan verzorgen.
Ik vind dat een heel goed streven en zal Tamara hierbij ondersteunen waar ik kan.

Ik ben trots dat zij, na werkzaam te zijn geweest bij onderandere Ad Peters en Classy kappers, nu heeft gekozen voor een volgende stap in haar carrière.


Wat zegt Tamara zelf?

1. Mijn specialiteiten zijn: Highlights en balayace maken.
2. Mijn belangrijkste gereedschap in de salon is mijn kwast om mooie kleuren mee te creëren, kam en schaar voor de mooiste coupes.
3. Een gouden haartip voor iedereen met lang haar: Om het haar goed uit te borstelen, gebruik een goede borstel en begin in de punten en werk zo langzaam naar de aanzet (naar het hoofd) .


Werktijden Tamara Groters

Tamara geeft graag haar visie over uw kapsel op de volgende dagen:

-Dinsdag 10uur - 18uur
-Woensdag 09uur - 18uur
-Donderdag 10uur - 18uur

-Vrijdag 10uur - 18uur

-Zaterdag 08uur - 15uur

 

Senior stylist Leon van Pijkeren

 

Van af 1/12/2020 verwelkomen wij in team Koolman&Co, Leon van Pijkeren.

Veel klanten uit Twello, Epe en Deventer kennen Leon al vanwege zijn grote staat van dienst als stylist, topstylist en nu ook als senior stylist. Leon heeft in deze drie plaatsen zijn sporen reeds verdient. Leon staat hoog aangeschreven in dit prachtige vak.

Meerdere salons in de omgeving van Deventer hebben zich sterk gemaakt om Leon naar zich toe te trekken maar er kan maar één salon zich gelukkig prijzen. Deze haarstylist staat bekend om zijn prettige en vrolijke karakter maar bovenal om zijn enorme vakmanschap.

Het is misschien wel een must om je als hedendaags modebewust mens eens in de watten te laten leggen door een dergelijk bijzonder vakman.

 

Eigenaar Frank Koolman over Leon:

 

Leon van Pijkeren is een zeer ervaren kapper met een bijzondere kijk op het vak. Hij kijkt goed naar de stijl van zijn klanten en luistert naar wat zij wensen.Dit alleen is al heel fijn maar nog toffer is het dat hij deze wensen ook weet te vervullen. ik vind het daarom heel cool om te mogen zeggen dat hij ons teamlid is geworden. Met Leon in ons midden versterken wij onze positie als hoogwaardig kappersbedrijf.

 

Wat zegt Leon zelf?

Ik word blij van mensen gelukkig maken met de coupe die bij hen past. Ik neem graag ruim de tijd om te luisteren naar mijn klant. Het is daarom dat ik gekozen heb om bij Koolman&Co te gaan werken omdat dit de enige salon is waar ik een minimale behandeltijd heb en dus geen maximale tijd aan mijn klant mag besteden. Het haar optimaliseren vind ik het mooiste wat er is. Door perfect maatwerk en professioneel advies te leveren, zet ik graag de puntjes op de i.

Kwaliteit van het haar (gezond en puur) staat voor mij op nummer 1. Perfect gezond haar is een must voor iedereen. Dit gaat van verzorgen tot knippen en van kleuren tot thuis rituelen. Het is mijn passie om je optimaal te laten stralen met alles wat daarbij komt kijken.

 

Werktijden van Leon zijn

 

-Dinsdag van  13:00 uur - 21:00 uur

-Woensdag van 9:00 uur - 18:00 uur

-Vrijdag van 13:00 uur - 21:00 uur

-Zaterdag van 9:00uur - 15:00 uur

 

Juniorstylist Mitchell Bolink

 

Mischell Bolink heeft het Zone Colege te Twello doorlopen. Al snel wist hij dat hij haarstylist wilde worden. Nu werkte hij ook nog bij de kringloopwinkel in Twello,

dus kent hij de weg in Twello al aardig.

Mitchell woont in Deventer en is heel blij dat hij in Deventer de kappersopleiding kan volgen. Maar nog blijer is hij dat hij bij KOOLMAN&CO werkervaring mag opdoen.

 

Salonmanager Frank Koolman over Mitchell:

Mitchell is een zeer beleefde en aardige jongen die serieus over zijn toekomst nadenkt. Hij is op jonge leeftijd gaan werken waar hij de kans kreeg, zo ook in een tweetal kapsalons in Deventer.

Nu hij zijn leerbedrijf uitzoekt wil hij graag bij KOOLMAN&CO werken en dat vinden wij een heel goed idee van hem.

 

Werktijden Mitchell Bolink

 

Mitchell staat klaar voor u op:

-Dinsdag 09uur - 18uur

-Woensdag 09uur - 18uur

-Donderdag  13uur - 18uur

-Vrijdag  09uur - 18uur

 

Junior styliste Puck Koolman

 

Puck Koolman is de jongste Koolman binnen het Koolman&Co team. Puck is alvast begonnen met haar stage periode. Als het mee zit gaat Puck eind dit schooljaar haar diploma van de middelbare school halen en mag ze eindelijk naar de kappersopleiding in Apeldoorn.

Ook onze lieve jongste dochter wil niets liever dan in de voetsporen treden van haar grote zus, vader, grootvader, overgrootvader, overovergr......enz.enz.

Gemotiveerd is ze in elk geval. Puck traint al geruime tijd fanatiek met Mitchell mee, om met een zekere voorsprong aan de kappersopleiding te kunnen beginnen.

 

Saloneigenaar Frank Koolman over Puck:

 

 

Ik vind het als vader natuurlijk heel leuk om te zien dat mijn meiden hetzelfde enthousiasme voor dit vak kennen als hun voorouders. Dwingen een ander vak te kiezen is tevergeefs gebleken. (grapje)

 

Werktijden Puck Koolman

 

- Vrijdag van 16:00 uur - 21:00 uur

-Zaterdag van 9:00 uur - 15:00 uur

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: