Haarmode voor man en vrouw

Koolman&Co biedt u kappers die zich bezighouden met de ontwikkeling van eigen collecties kapsels voor zowel heren als dames. Alle kapsels, modellen, coupes en creaties die u op onze site aantreft, zijn helemaal zelf gemaakt en is eigen werk. Daar zijn we enorm trots op!

Kapsel voor de man

Trendy mannenkapsels creëren, daar zijn onze kappers goed in. We willen u daar graag mee helpen, zodat u modern geknipt bent en tegelijkertijd uzelf blijft. Wij zijn ervan overtuigd dat er drie zaken zijn waarmee een mannelijk kapsel anno 2016 modern kan worden gemaakt.

1. Stoer dragen

Volgens ons is het een must dat uw haar mannelijk en stoer gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Van kort kapsel tot lange lokken. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Door overal dezelfde lengte te hanteren, creëer je een heel ‘lief rond’ effect. Dat is natuurlijk niet echt stoer.

2. Verschillende lengtes

Als wij verschillende lengtes in uw haar maken, zorgt dat ervoor dat het haar een mannelijk effect geeft. Bijkomend voordeel is dat u dan niets van de huidige lengte af hoeft te knippen. Tevens krijgt het haar wat meer volume.

3. Kleuren

We kunnen ook samen met u kijken of haarkleuren bij u past. Ook de grijze haren kunnen we verbloemen! Als u bijvoorbeeld donker haar heeft, kan het mooi zijn om er een wat lichtere kleur doorheen te kleuren. Het lijkt dan alsof uw haar wat door de zon is opgelicht.

Kapsel voor de vrouw

Moderne kapsels voor vrouwen, zijn trendgevoelig. Koolman&Co loopt voorop als het gaat om nieuwe trends voor vrouwenkapsels. Onze kappers luisteren goed naar wat u wilt en wat bij u past. Samen zorgen we voor een mooi eindresultaat en trendy nieuwe coupe! Of het nou een boblijn is, een paardenstaart, een rommelig knotje, korte kapsels (met of zonder undercut), stijl haar, krullend haar of een andere creatie; we adviseren u graag!

1. Modern

Bent u op zoek naar een nieuwe, moderne coupe? Als vrouw is het kiezen van een nieuw kapsel, een leuke maar niet eenvoudige uitdaging. Wij helpen u graag om modern gekapt door het leven te gaan!

2. Kleuren

Het kleuren van het haar is bij dames een goed idee! Wij helpen u graag door het adviseren van een kleur die past bij uw huid, gezicht en haar.

3. Bruidskapsel

Bij trouwen hoort een nieuwe, moderne en trendy kapsel. Op ‘de grote dag’ wil u er natuurlijk op uw best uitzien. Wij zijn ervaren stylisten die ervoor zorgen dat het deze dag ‘aan uw kapsel niet gaat liggen’! 

Een goede kapper

Bij Koolman&Co werken gespecialiseerde vakidioten. Wij bieden u haarstylisten die het belangrijk vinden dat u tevreden en trendy de deur uit gaat. Een goede kapper doet voordat hij of zij begint met knippen, iets heel belangrijks: luisteren naar de klant. Dat is precies wat wij doen. We willen dat uw kapsel uw persoonlijkheid ondersteunt en aanvult. Samen zorgen we voor een moderne, passend coupe waar u zich prettig bij voelt.

Van korte kapsels tot lange krullen

Iedere klant zien wij als een nieuwe uitdaging. Onze topstylisten zijn allemaal creatief en professioneel in hun vak. Ons doel is om u met een moderne look onze salon te laten verlaten. Ieder persoon heeft zijn of haar eigen stijl. Wij denken graag met u mee en kijken graag met u in de spiegel, om te kijken of we uw huidige coupe in een nieuw jasje kunnen steken. Laat u verrassen door onze kennis en kunde, en laat een kapper of haarstylist van Koolman&Co uw haar onder handen nemen!

Een nieuw kapsel kiezen

U hebt de stap genomen om een nieuw kapsel te nemen. Spannend, maar ook zeker leuk. Koolman&Co helpt u er graag mee! Er zijn twee elementen die belangrijk zijn wanneer u een nieuwe coupe gaat kiezen:

1. Gezichtsvorm

2. Huidskleur

 

Gezichtsvorm
Uw gezichtsvorm is een belangrijke factor, wanneer u besloten hebt een nieuw kapsel te nemen. Het is verstandig (en leuk) om voordat er begonnen wordt met knippen, een ervaren stylist met u meekijkt. Laat u door één van onze toppers adviseren!

Huidskleur
Uw huidskleur is tevens een belangrijke factor, bij het bepalen van een mooie coupe of nieuwe kleur haar. Daarnaast is het karakter van uw teint belangrijk, wanneer we kijken of een bepaalde kleur bij u past. Bij het kleuren van uw haren of haren verven is het belangrijk dat de temperatuur van de kleur mooi aansluit bij uw huid. Er zit een groot verschil tussen warme kleuren en koele kleuren. Een warme kleur haar, past niet mooi bij een koele huid. En andersom geldt hetzelfde. We helpen u graag om de juiste kleurkeuze te maken en zijn benieuwd naar uw wensen.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!