De haarproducten in de salon van Koolman&Co

Koolman&Co werkt met gerenomeerde merken en producten. Onze stylisten werken met bijvoorbeeld Goldwell Dualsenses, Goldwell Stylesign, Kevin.Murphy en KMS California. Onze kappers en kapsters zijn getraind en hebben kennis van deze artikelen die we in de salon aanbieden. De producten zijn te gebruiken bij herenkapsels, dameskapsels, kort haar, lang haar: eigenlijk bij alle soorten kapsels. Daarom hebben wij deze producten voor u uitgekozen.

Optimale fixatie

De producten waar de stylisten van Koolman&Co mee werken, zorgen ervoor dat uw haar goed gestyled en gefixeerd wordt. Uw nieuwe kapsel verdient het om – nadat u onze salon heeft verlaten – nog een keer op dezelfde manier te zitten! Onze kappers en stylisten zorgen daar uiteraard voor terwijl ze u knippen, maar onze producten zorgen er mede voor dat u dit zelf ook kunt! Wel zo makkelijk.

Voordelen van onze producten

De producten en innovatieve technologiën waar wij mee werken hebben voordelen. We maken gebruik van natuurlijke, biologische en professionele producten. Producten van Kevin.Murphy bevatten geen parabenen, sulfaat, kleurstoffen of kunstmatige parfums. Wij vinden dat belangrijk. Onze producten zijn te gebruiken bij elk gewenst kapsel en zorgen voor:

– Lang houdbare en flexibele versteviging

– Haar dat natuurlijk aanvoelt

– Stralende glans

– Kleurbescherming

– Fijne haarstructuur

– Elk gewenst kapsel

– Een levendig kapsel en uw eigen style statement!

 

Bent u benieuwd naar onze producten in de salon? Neem contact op met Koolman&Co!