Galerij Koolman&Co

Koolman&Co is trots op de kapsels, creaties en coupes die gecreëerd worden. Alle kapsels die u op onze site aantreft, heeft Koolman&Co zelf ontworpen. Met onze kapsels zijn we regelmatig in de prijzen gevallen en hebben we op fotowedstrijden gewonnen. Heb je vragen over je eigen kapsel of ben je benieuwd naar ons advies? Neem gerust contact op!

Prijzen en fotowedstrijden

Saloneigenaar Frank Koolman heeft ervaring in het opleiden van talentvolle kappers en kapsters. Voor het Franse merk L’Oréal, het Deense merk ZenzTherapie en voornamelijk voor het Duits, Japanse merk Goldwell heeft hij veel gewerkt. Frank is drievoudig winnaar van de Colorzoom Chalange, een internationale hairstyling wedstrijd. Hiervoor heeft hij gestreden in Londen, Berlijn en Las Vegas.

Nederlandse haarmodelijn

Koolman&Co is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Nederlandse Haarmodelijn, in samenwerking met en als lid van ANKO Nederland (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie). Daar zijn we enorm trots op! Wil je hierover meer weten? We vertellen er graag over! Neem gerust contact op!