Beste klanten van KOOLMAN&CO,

Dinsdag 12 januari is door het kabinet besloten dat de lockdown met 3 weken verlengd gaat worden. Hoe het daarna gaat is nog niet duidelijk dus daarom hebben wij het volgende bedacht.  

 

Zodra wij weten wanneer we weer open gaan gaan wij als eerste de klanten bellen die in december een afspraak hadden staan en waarvan de afspraak ook al verplaatst was. Ook nemen wij op dit moment nog geen contact op met klanten die al in januari en februari een afspraak hadden gepland, wij nemen pas contact met u op als het duidelijk is wanneer we weer open mogen.

 

Deze manier lijkt ons het meest eerlijk voor iedereen! Dit doen wij op deze manier om te voorkomen dat bij een eventuele verlenging of verkorting van de lockdown wij opnieuw alle klanten moeten benaderen.

 

Hopelijk hebben jullie hiervoor alle begrip en hopen we jullie snel weer te kunnen ontvangen in onze salon!

Lieve groet team Koolman&Co    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Extra koopavond op Dinsdag. 

We denken dat voor de moderne werkende consument het een mooie kans is

om zich ook buiten de eigen werktijden om

 een behandeling te gunnen bij KOOLMAN&CO.

Op Vrijdagavond zijn we uiteraard zoals gebruikelijk ook nog steeds geopend tot 21:00 uur.

 

 

 

 

Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram!

           

 

Koolman&Co - kapper Twello voor mannen en vrouwen

Wij zijn Koolman&Co; uw kapsalon in de omgeving Twello met de beste kappers voor mannen en vrouwen.

Missie Koolman&Co

Koolman&Co wil mannen en vrouwen in Nederland tevreden onze kapsalon laten verlaten, met een modern nieuw kapsel. Wij zijn niet zomaar een kapsalon. Wij zijn een moderne haarstudio met professionele topstylisten en haarstylisten. Onze kappers, topstylisten en haarstylisten zijn ervan overtuigd dat zij er alles aan doen om voor de mode uit te lopen en trends te zetten op het gebied van nieuwe kapsels. Ons doel is dat anderen ons volgen. Demarreren is niet eenvoudig geweest, voorsprong behouden is onze uitdaging.

Uw kapper

Bij Koolman&Co kiest u voor:

- Een gediplomeerde en getrainde kapper
- Talentvolle topstylisten en hairstylisten
- Persoonlijk advies op maat
- Kwaliteit en passie

Moderne kapsels, je haar kleuren, herenkapsels en dameskapsels; Koolman&Co biedt u een uitgebreid assortiment salonbehandelingen en haarverzorging. We werken met merken zoals Goldwell Dualsenses, Goldwell StyleSign en KMS California. U kiest helemaal zelf de behandeling die u verdient. We nemen alle tijd en aandacht voor u en adviseren u graag!

Kies uw kapper

Bij Koolman&Co kiest u zelf wie uw kapper of haarstylist is. Dat klinkt logisch. Waar wij uniek in zijn, is dat u daarmee zelf de prijs bepaalt! Geen enkele haarstudio of kapsalon in het oosten van Nederland biedt dit concept van prijsdifferentiatie aan.

Alle kappers bij Koolman&Co hebben ervaring binnen het kappersvak en hebben gerelateerde trainingen, opleidingen en cursussen gevolgd. De ene haarstylist heeft echter net wat meer ervaring dan de andere. Hoe meer ervaring u wilt, hoe meer u daarvoor betaalt. Wilt u geknipt, gekleurd of behandeld worden door een jonge en getalenteerde haarstylist met wat minder ervaring? Dan daalt de prijs.

Elke behandeling bij Koolman&Co wordt met grote zorg, passie en nauwkeurigheid uitgevoerd. Of het nou een geheel nieuw kapsel of een kleurverandering is, wij zorgen voor een moderne coupe voor zowel man als vrouw.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Welk kapsel past bij mij?

Moderne en vernieuwende kapsels zijn er in overvloed. Halflange kapsels, kort haar, krullen, kleuren van je haar; er zijn tal van mogelijkheden om als man of vrouw leuke kapsels te creëren. Wij geven graag vrijblijvend advies over uw coupe. Neem eens een kijkje in onze galerij om wat mooie creaties te bekijken en wellicht al wat inspiratie op te doen of kijk eens bij kapsels om te ontdekken welke factoren een rol spelen bij het kiezen van een nieuw kapsel!

Meer dan 200 jaren ervaring

Koolman&Co is een gevestigde naam binnen de kapperswereld. We beschikken over een groot aantal generaties aan ervaring op het gebied van het kappersvak. Op 3 februari 1781 werd de eerste generatie kapper geboren in Lichtenvoorde. Bernardus Toone Koolman was barbier en is gestorven in Twello. Inmiddels zijn we 8 generaties verder en is Frank Koolman trotse eigenaar van Koolman&Co aan de Stationsstraat 1 te Twello.

Benieuwd naar het hele verhaal over de kappersgeneraties Koolman? Op onze site lees je de geschiedenis en onze opgebouwde ervaring van de afgelopen eeuwen.

Openingstijden Koolman&Co

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21.00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 17:00

 

Adres Koolman&Co

Stationsstraat 1
7391EG Twello
T: 0571271423

E: KoolmanenCo@gmail.com 

 

 

  

In het Mei nummer van het vakblad TOPHAIR heeft de redactie gekozen een prachtig redactioneel stuk te plaatsen van KOOLMAN&CO

Ook de redactie van het blad DE KAPPER heeft aandacht besteedt in het April nummer.

Wij zijn hier best trots op!

Mocht jij, TALENTVOLLE ERVAREN KAPPER/KAPSTER, na het lezen van deze artikelen geïnspireerd zijn geraakt?

Aarzel dan niet contact op te nemen om kennis te nemen van jouw mogelijkheden binnen het team ''KOOLMAN&CO!''

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: